full fart frammåt.

idag på praktiken har det vart riktigt med full rulle, ingen hann ta lunch och det kom in massor utav nya varor hela tiden. så blev att rensa undan det mesta "gamla" och fixa iordning det på lagret. japp, så kom hem för en stund sedan, riktigt trött är jag vill jag lova. om jag lägger mig ner så tar det nog inte lång tid innan jag somnar. men får väl hålla mig uppe, ikväll kommer nämligen mitt favoritpogram andra avenyn, mums! så ska vi bara sitta här hemma och vara nyttiga med frukt och allt, inte helt fel ju! neh nu ska jag kolla runt lite här på internet, tjingeling!

tänk på dig själv.

idag blev det praktiken, blev att städa undan det mesta. hann även med lite larmningar osv. fick sluta tidigare idag nämligen för att det verkligen inte fanns något att göra. inskaffade mig iaf ett nytt linne idag, inte helt fel. neh nu måste jag plugga känner jag. puss


tänk på dig själv, alla andra tänker på sig själv.
va lite ego för en gångs skull, gör så att du mår bra!
fy, världen är så stygg.

i wanna dance with somebody

vaknade upp ganska så sent idag, riktigt skönt.
har inte hunnit göra allt för mycket mer än att sitta här och kolla på sveriges värsta bilförare, riktigt kul. tänkte snart gå och duscha och kolla någon film i think. riktigt roande är att svirre frågade mig om jag ville börja på dans med han, riktigt kul! tycker det är häftigt, men kan dock inget så får se om jag vill göra bort mig eller inte (:

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody

salalicious

idag har inte hänt alldeles för mycket faktiskt, har vart iväg och handlat med mamma en runda idag. annars har jag nog bara suttit här och kollat runt lite & lyssnat på musik. nu tänkte jag snart ta och fixa med min tvätt så man får iordning det också. annars blir det nog bara att kolla tv ikväll, eller någon film.

allting kommer hit igen, det är allt jag vet min vän.
även sånt vi inte vill finns inom oss och runt om kring.
allting har sin tid min vän, vem vet vad som kommer sen?
jag förstår knappt vem jag är, ska jag fatta något utav det här?
vi finns bara just nu, du kan bara vara du.
vi kan vara mycket mer, mycket mer än det du ser.

allt det vackra slutade fult.

var trött som jag vet inte vad imorse, blev iaf att åka in till skolan och göra min två prov. jag blev riktigt lycklig jag klarade båda utan ett enda fel! ska göra två nya prov nästa vecka, jag hoppas det går lika bra på dom! fattar inte varför jag sumpade alla chanser i nian, att man kan vara så dum!? blev iaf att gå på stan en runda med världens bästa oscar, kollade lite nya kläder och så.  varför kan inte jag bara vara rik? :( ikväll vet jag inte vad som händer, ska förmodligen ha mys kväll med min mami som är det allra bästa jag har! nej nog snackat för mig, tänkte börja plocka undan på mitt rum för en gångs skull :)

again - lenny kravitz <3 gammal låt men lika bra!
ungefär så som texten är känner jag $

18 karat gold.

vaknade riktigt trött imorse och ille knappt gå upp ur sängen, men det var jag ju dock tvungen att göra.. blev iaf att åka in till praktiken och börja larma en massa kepsar som vi inte hann med igår, städade även undan det som inte såg bra ut. efter det fanns det knappt något att göra, var riktigt dött med andra ord. jag menar vem vill gå på stan i detta vädret? fick iaf sluta klockan två idag inte helt fel, träffade även cornelia på hemvägen riktigt trevligt med en liten pratstund. när jag kom hem blev det iaf att käka och snacka lite med mami om allt. neh nu måste jag allt gå och plugga lite så jag klarar det förbaskade provet imorgon! :(

18 karat gold wouldn't fill the hole
the bleeding hole in her heart
that's made from circumstances at home
because they kept pulling her hair
and so it choked her words
she don't sleep at night, afraid to turn out the light
and she's homedu får avfärda mig som tokig.

vaknade upp innan alarmet och allt ringde, var jätte pigg och det var ju mindre kul. så blev iaf till att göra sig iordning och äta frukost. efter det blev jag dock lite tröttare så gick och la mig en stund till. blev iaf att åka in till praktiken, fanns inte jätte mycket att göra. jobbade med linda på förmiddagen, riktigt trevligt! slutade klockan halv 6, då var jag trött vill jag lova. blev att äta mat med monika och busa runt som vanligt (: nu tänkte jag snart sätta mig och kolla på efterlyst och sedan sängen för jag är helt slut. tänkte iaf be om att få sluta lite tidigare imorgon så jag inte är helt slut när jag kommer hem, vill gärna öva lite på mitt prov osv. nej nog snackat för mig, hade kunnat sitta här i en evighet och skriva om allt men så roligt ska vi inte ha idag. haha!  puss


du vet inte vad du har förrän du saknar det mycket.

vaknade upp på riktigt bra humör i morse av någon konstig anledning? ahja, toppen var det iaf :) blev att åka och handla med min älskade mamma imorse, det var faktiskt lite roande. längtar faktiskt till jag får barn och familj konstigt att säga så ja, men det hade varit hur underbart som helst! blev iaf att åka in till praktiken där det blev en massa gjort så till slut fick jag gå hem för det inte fanns något mer, inte helt fel.  dock känner jag mig dåligare idag, har vart en massa yr nu och fryser som en stackare. nu tänkte jag krypa ner i sängen och förska plugga lite. ikväll väntas andra avenyn, kanon!


evigt pluggande.

nu har jag nog suttit här i mer än en timme och försökt få ihop detta pluggandet i biologin som jag ska ha prov på redan på fredag ;o jag är inte riktigt klar med första uppgiften och det väntas tre uppgifter till :/ gå lite såhär trögt när man inte pluggat på ett litet tag men det ska allt gå.. i övrigt har jag börjat känna mig lite sjuk, tung i huvudet, fryser och förkyld :( fy bland det värsta som finns är ju att vara sjuker. nepp nu måste jag nog börja sätta lite fart med detta här eviga pluggandet så man kan börja se en ände på det :)

män som hatar kvinnor.

japp, den bio premiären vill jag allt gå på.  den verkar vara sjukt bra och en sån film man verkligen ska leva sig in i. i övrigt denna dagen har jag bara spenderat på min parktik plats tillsammans med mats och linda, två riktigt underbara människor!  blev till att larma massor utav kläder, och så. vet inte vad som händer där imorgon?
iaf nu tänkte jag vänta på att maten ska bli färdig efter det väntas det av lite plugg, och en dusch (: ha det bra, för det ska jag nämligen ha massor utav. puss ♥

~

with hands held high into a sky so blue,
as the ocean opens up to swallow you..

RSS 2.0